Välkommen till ST-forum i Landstinget Gävleborg! Gavleborg Stlogo_frank8 menu_big.png
Gavleborg


Välkommen som ST-läkare i Region Gävleborg!


Gävleborgs län, som består av landskapen Gästrikland och Hälsingland är en trevlig region att bo i. Här finns det vacker natur, friluftsliv, möjligheter till havsbad, skidåkning på längden och utför, närhet till havet och närhet till fjällen.


I Region Gävleborg satsar vi på våra ST-läkare. Förutom välplanerad klinisk utbildning är Ledarskapsutbildningen, Handledarutbildningen, Försäkringsmedicinsk utbildning och en Grundkurs i Forskningsmetodik gemensamma för samtliga ST-läkare i Gävleborg oavsett specialitet - utmärkta tillfällen för nätverksbildning.


De flesta specialiteter har redan tillgång till ST-forum som är ett fantastiskt verktyg för ST-läkare, handledare, vårdenhets- och verksamhetschefer. Men framförallt för ST-läkarna, det underlättar uppföljningen av den individuella ST-utbildningsplanen och kompetensportföljen samt ger mycket smidiga kommuniksationsmöjligheter. Efter flera års framgångsrik användning inom öppenvården är Region Gävleborg först i Sverige med ST-forum inom slutenvården.


Är du nyfiken och vill veta mer, vill du satsa på att få en BRA ST-utbildning  - kontakta då övergripande studierektor Maria Palm, maria.palm@regiongavleborg.se